sofa.dk

Mere end et møbel

Kampagne
Konceptudvikling
Grafisk design
Markedsføring

Sofa.dk kom til Antrit med en opgave: skab en online kampagne, der fortæller om vores sofaer og bæredygtige stoffer. I annoncerne kombinerede vi sofaernes unikke design med enkle, relevante og fængende budskaber, der med glimt i øjet og fokus på bæredygtighed skabte nysgerrighed, interesse og trafik til sofa.dk.
En sofa er ikke bare et møbel. Det er et omdrejningspunkt. For hygge og afslapning. Alene eller med familien. For sport, serier og gaming. For nye kærester – og gamle venner. Og frem for alt som en del af dit hjem og din personlighed. På sofa.dk kan du finde præcis den sofa, der passer til dig.

Vi har også lavet ...

Kunsten

Kunsten at formidle Kunsten

Markedsføring
Grafisk design
Branding

Siden 2011 har vi hjulpet kunstmuseet Kunsten i Aalborg med markedsføring på alle platforme. Markedsføringen har været drevet af fortolkninger og variationer over den visuelle identitet, og har forankret og sikret genkendelighed på tværs af alle medier, lige fra brochuremateriale, bannere og annoncering til filmproduktion og digital synlighed.

ATU-Fokus

Når nøglen er nysgerrighed

Kampagnekoncept
og -design

Akademiet for Talentfulde Unge vil give gymnasieelever med akademisk potentiale et bredere og mere kontinuert tilbud med intellektuelle udfordringer og erfaringer. ATU-Fokus er konkrete tilbud til nysgerrige gymnasie- og hf-elever.

Netop denne nysgerrighed har vi vækket med dette kampagnekoncept udfoldet på print og sociale medier.