Et erfarent reklamebureau

Erfaring er ikke alt, men næsten

Når du arbejder med os, får du flere årtiers erfaring inden for branding, reklame, design og strategi. Vi skaber holdbare, effektive løsninger på tværs af platforme og medier. Derfor kan du trygt stole på, at vi ved præcis hvad der skal til for at skabe de resultater, du drømmer om.

Sådan arbejder vi

antrit - evne til at accelerere hurtigt

Hastværk er ikke altid lastværk: vores erfaring, viden og netværk giver mulighed for at gå hurtigt  til opgaverne – men også at bruge den nødvendige tid, hvis løsningerne kræver det.

Om det er brandstrategi, visuel identitet eller kampagner, slipper du for at spekulere over processer, rækkefølge og løsninger. Den del kan du roligt overlade til os.

Du får overblik over projektets omfang og hvilke opgaver der skal løses, før vi er i mål. Og du bliver løbende informeret om projektets fremskridt.

Med Antrit i ryggen er du sikret en enkel, effektiv og ubesværet proces, der udmunder i målrettede budskaber og branding, der skaber effekt.

Samarbejde

Godt samarbejde
skaber værdifulde
resultater

Du kender din virksomhed og din virkelighed bedst, og derfor indleder vi vores samarbejde med at lære din virksomhed og dine kunder at kende. Ofte er denne proces en øjenåbner for vores kunder. Vi stiller nemlig spørgsmål, der får dig til at se din virksomhed fra nye vinkler.

Sådan kan du være helt sikker på, at de brands, strategier og design vi skaber er baseret på indsigt og indlevelse.

For os er tillid essentielt for et godt samarbejde. Derfor vil du hurtigt opdage, at vi holder hvad vi lover, når det kommer til deadlines, levering og kvalitet.

Når du vælger at samarbejde med os, er det ikke alene vores kompetencer og erfaringer, du får del i. Vores forretning er skabt på et solidt netværk af specialister, så du får adgang til nogle af branchens dygtigste folk. Vi har en række samarbejdspartnere, vi arbejder tæt sammen med, når en opgave kræver det. På den måde er du sikret mest kvalitet for pengene, når vi stiller med et skræddersyet team til din opgave.

BT

Brian Toft

Designer
Institut for visuel kommunikation, Designskolen i Kolding

Master i design
Det Kgl. Danske Kunstakademis Skoler

Vi har også lavet ...

Skansen

Sauna, svævebane og svømmevinger

Navngivning
Grafisk identitet
Branding
App-design
Markedsføring

Skansen skiftede navn fra Nørresundby Idrætscenter i anledning af opførelse af komplet, nyindrettet fitnesscenter. Antrit hjalp med nyt (gammelt) navn, retorisk retning og visuel identitet.

ATU-Fokus

Når nøglen er nysgerrighed

Kampagnekoncept
og -design

Akademiet for Talentfulde Unge vil give gymnasieelever med akademisk potentiale et bredere og mere kontinuert tilbud med intellektuelle udfordringer og erfaringer. ATU-Fokus er konkrete tilbud til nysgerrige gymnasie- og hf-elever.

Netop denne nysgerrighed har vi vækket med dette kampagnekoncept udfoldet på print og sociale medier.