Nordlux

Perfekt lys til alle

Kampagneidentitet
Branding
Markedsføring

Nordlux Smart er et smart belysningskoncept med lamper og pærer, der kan tilpasses individuelt i alle farver og styrker både inde og ude. Det åbner op for et væld af farvevarianter og brugssituationer. Vi valgte derfor at gå tilsvarende utraditionelt til værks i udviklingen af kommunikationsuniverset.

Vores opgave bestod i at skabe opmærksomhed i forbindelse med produktlancering i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, hvilket stillede krav til konceptets rummelighed.

Med så stor kulturel forskellighed var det vigtigt at finde en fællesnævner, der både appellerede sympatisk, og samtidig kunne danne baggrund for produkternes funktioner. Derfor blev udtrykket et overraskende og opmærksomhedsskabende univers, hvor vi kombinerede relevante dyr med kendte miljøer, og som understregede Nordlux Smart som et produkt, der skaber det uventede i det kendte.

Vi har også lavet ...

sofa.dk

Mere end et møbel

Kampagne
Konceptudvikling
Grafisk design
Markedsføring

Sofa.dk kom til Antrit med en opgave: skab en online kampagne, der fortæller om vores sofaer og bæredygtige stoffer. I annoncerne kombinerede vi sofaernes unikke design med enkle, relevante og fængende budskaber, der med glimt i øjet og fokus på bæredygtighed skabte nysgerrighed, interesse og trafik til sofa.dk.
HimmerLand

Fornøjelse og forretning på HimmerLandsk

Kampagneidentitet
Markedsføring
Film/TV

Vi skabte en kampagne til HimmerLand, der med en enkel og relevant idé favnede og formidlede resortets mange muligheder: På HimmerLand er der kort mellem store oplevelser og langt til hverdagen. Her er der noget for en enhver smag – uanset om anledningen er forretning, fornøjelse eller forkælelse.