Kunsten

Kunsten at formidle Kunsten

Markedsføring
Grafisk design
Branding

Siden 2011 har vi hjulpet kunstmuseet Kunsten i Aalborg med markedsføring på alle platforme. Markedsføringen har været drevet af fortolkninger og variationer over den visuelle identitet, og har forankret og sikret genkendelighed på tværs af alle medier, lige fra brochuremateriale, bannere og annoncering til filmproduktion og digital synlighed.

Museet er i de seneste år gået fra at være et kunstmuseum i traditionel forstand med skiftende udstillinger til også at rumme talks, koncerter, et brasserie, en butik med brugskunst af høj kvalitet – og ikke mindst afholdelse af de meget succesrige Summer Lounges, hvor skulpturparken i løbet af sommeren danner ramme om en lang række populære arrangementer med livemusik, dj, talks, pop-up-events, streetfood og meget andet.


Vilhelm Lundstrøm-udstilling

Vi har også lavet ...

Strandhotel Klitrosen

Lyt til stilheden

Visuel identitet

Få hundrede meter fra det brusende Vesterhav ligger Strandhotel Klitrosen – en restaurant med mad i topklasse: eksklusive, men uformelle serveringer baseret på de bedste lokale råvarer, økologi og den gode smag.
Galleri Væg

Kunst med kant​

Visuel identitet
Grafisk design
Markedsføring

Det lille men markante Galleri Væg har en mission om at formidle kunst med kant, med et særligt blik for kunstnere på vej frem, kombineret med en særlig sans for strømninger i kunstverdenen.