Færch & co

Omhu, Ildhu og Juhu

Brandstrategi
Grafisk identitet
Markedsføring

Tømrerfirmaet Færch & Co. havde efter en strategiproces behov for at få kommunikeret værdierne i virksomhedens mange kontorer og skurvogne.

Vi har skabt et letgenkendeligt miniunivers, hvor grundlæggeren af virksomheden, der både var tømrer og brandinspektør, står som afsender.

Samtidig blev værdierne forenklet til tre overordnede ord, Omhu, Ildhu og Juhu. Det gør værdierne nemme at huske og udleve, og skaber dermed både den ønskede adfærd og forståelse i organisationen.

Vi har også lavet ...

Nordlux

Perfekt lys til alle

Kampagneidentitet
Branding
Markedsføring

Nordlux Smart er et smart belysningskoncept med lamper og pærer, der kan tilpasses individuelt i alle farver og styrker både inde og ude. Det åbner op for et væld af farvevarianter og brugssituationer. Vi valgte derfor at gå tilsvarende utraditionelt til værks i udviklingen af kommunikationsuniverset.

sofa.dk

Mere end et møbel

Kampagne
Konceptudvikling
Grafisk design
Markedsføring

Sofa.dk kom til Antrit med en opgave: skab en online kampagne, der fortæller om vores sofaer og bæredygtige stoffer. I annoncerne kombinerede vi sofaernes unikke design med enkle, relevante og fængende budskaber, der med glimt i øjet og fokus på bæredygtighed skabte nysgerrighed, interesse og trafik til sofa.dk.