Aalborg Teater

Ud over scenekanten

Visuel identitet
Logodesign
Kampagner
Film/TV

Ved at iscenesætte hver enkelt forestillings indhold og budskab, har vi i samarbejde med Aalborg Teaters skuespillere skabt individuelle fortolkninger af de forskellige sæsoners indhold. Det gjorde forestillingerne levende og nemme at huske allerede i sæsonbrochurerne.

Gennem nøje planlagte indrykninger i udvalgte og målrettede medier, har vi holdt kendskab og synlighed ved lige, også efter forestillingernes premiere. På den måde dannede sæsonbrochurens indhold både salg af billetter og sæsonkort op til sæsonpremieren, men understøttede også det efterfølgende løbende salg af billetter.

Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video

Vi har også lavet ...

Kunsten

Kunsten at formidle Kunsten

Markedsføring
Grafisk design
Branding

Siden 2011 har vi hjulpet kunstmuseet Kunsten i Aalborg med markedsføring på alle platforme. Markedsføringen har været drevet af fortolkninger og variationer over den visuelle identitet, og har forankret og sikret genkendelighed på tværs af alle medier, lige fra brochuremateriale, bannere og annoncering til filmproduktion og digital synlighed.

ATU-Fokus

Når nøglen er nysgerrighed

Kampagnekoncept
og -design

Akademiet for Talentfulde Unge vil give gymnasieelever med akademisk potentiale et bredere og mere kontinuert tilbud med intellektuelle udfordringer og erfaringer. ATU-Fokus er konkrete tilbud til nysgerrige gymnasie- og hf-elever.

Netop denne nysgerrighed har vi vækket med dette kampagnekoncept udfoldet på print og sociale medier.